TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

szemelyesajandek blog

Egyedi és személyes ajándékötletek a húsvéti készülődés jegyében

2021.03.25 10:38
Egyedi és személyes ajándékötletek a húsvéti készülődés jegyében

Apró, figyelmes és szívhez szóló ajándékötletek húsvét apropóján, amelyekkel örömet szerezhetsz bármely családtagnak, közeli barátnak vagy a párodnak.

 

Ennek a bejegyzésnek a nem titkolt célja némi inspirációs löketet adni, ha épp a húsvéti felkészülés jegyében keresel ajándékötletet. Kimondottan az apró, ugyanakkor annál figyelmesebb meglepetésekre fogunk koncentrálni. Nincs más dolgod, mint választani a felsorolt lehetőségek között.

A személyre szóló figyelmességek természetesen húsvétkor is sokat érhetnek

Pláne a nem éppen egyszerű egészségügyi helyzet apropóján. Ilyenkor még inkább meg kell becsülni a családtagok társaságát, a közösen eltöltött ünneppel és a minőségi idővel együtt.

Persze egész nyugodtan meg lehet spékelni a húsvéti felkészülés felfokozott hangulatát némi ajándék beszerzéssel is. Elvégre ki ne örülne a figyelmesség ilyen jellegű megnyilvánulásának, ha mondjuk a párunk vagy egy közeli családtag részéről kapunk ajándékot húsvét reggelén?

Fényképes húsvéti ajándékok kicsiknek és nagyoknak

Az örök klasszikus meglepetés ötletek, amelyekkel majdhogynem képtelenség mellé nyúlni. Pláne mostanság, amikor online gyakorlatilag bármilyen fényképes ajándék variációt össze lehet kattintgatni.

Mondunk is néhány ötletet ebben a témában. Ott vannak példának okáért a 2021-es év sláger ajándékainak számító egyedi vászonképek. A lakás szinte bármelyik pontján remekül mutatnak, miközben a felejthetetlen közös pillanatok emlékét segítenek felidézni minden egyes nap.

A legjobb, hogy különféle méretben, illetve akár több különálló fotóval is rendelhetők. Tetszés szerint dönthetsz tehát arról, hogy éppenséggel egy kollázs, vagy pedig a szimpla fotóval ellátott egyedi vászonkép jön be inkább.

Mostanság az ajándékozás bizony az egészség védelméről is szólhat

Igen, a szájmaszkra gondolunk egész pontosan. Olyan verzióban, amelyik a teljes felületén nyomott és egyedi, fotóval van ellátva. Tehát egyszerre számít elképesztően hasznos, ugyanakkor személyre szabott és szívhez szóló húsvéti ajándékötletnek.

Természetesen kifogástalan minőségű textil arcmaszkokról van szó jelen esetben. Nagy előnyük, hogy az eldobható verziókkal ellentétben többször használhatók. Ráadásul a mosásukat is meg lehet oldani.

Ezek a kétrétegű arcmaszkok így a 2021-es esztendő tavaszán rendkívül sokat érhetnek. Az ajándékozott tetszés szerint viselheti őket munkában, boltba menet vagy a közlekedés során, miközben a maszkra pillantva mindig emlékezhet a kedves gesztusodra.

Kreatív húsvéti meglepetések az egymásra figyelés jegyében

Egy húsvéti ajándék eszmei értékét nem feltétlenül annak a pénzben kifejezhető ellenértéke adja. Legyen tehát szó akár gyerkőcök, akár felnőttek ajándékozásáról, idén húsvétkor nyugodtan veheted kreatívra a figurát.

Bedobhatod például ajándékként egy-egy saját kezűleg készített apró meglepetés ötletét. Vagy akár gondolkodhatsz élményekben is. Persze nem a hagyományos szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek azok, amelyek most opciót jelentenek.

Viszont ettől függetlenül a közös filmezés, a húsvéti reggeli elkészítése, a családi beszélgetős borozgatás, vagy pedig a hamisítatlan wellness élmény modellezése egytől egyig minősülhet kedves ajándéknak.

Úgyhogy tényleg nem kell más a tökéletes húsvéti meglepetéshez, mint egy csipetnyi figyelmességgel megbolondított kreatív ötletelés.

Személyre szóló bögréből a reggeli kávét is kellemesebb érzés kortyolni

Majdhogynem kifelejtettük a tuti befutó személyre szabható húsvéti ajándék variációt. Nem kell hozzá más, mint egy az ajándékozott félnek kedves fotó. Amint megvan a fénykép, az alábbi felületre feltöltve ízléses bögrét kreálhatsz össze.

Sőt, a hagyományosnak számító elrendezésen és design megoldáson túl tetszés szerint akár a panoráma bögre is jelentheti a húsvéti ajándékot. Nyilván nem a spanyol viaszt találod fel, viszont a személyre szabott fényképes bögre örökzöld és a divatból soha ki nem futó figyelmességnek számít.