TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

szemelyesajandek blog

Mi legyen a tökéletes nőnapi virág, amit idén március 8-án ajándékba adsz?

2021.03.04 13:40
Mi legyen a tökéletes nőnapi virág, amit idén március 8-án ajándékba adsz?

Virágot kellene cserkészned az idei Nőnap alkalmából, viszont tanácstalan vagy a megvalósítást illetően? Akkor ez a cikk egyenesen neked szól! A bejegyzésben ugyanis praktikus segédletet biztosítunk a „virágot, de milyen virágot?” kérdés biztos megválaszolásához.

Őszintén bízunk benne, hogy valódi ötlet cunamival ér majd fel számodra is a cikk végig olvasása.

Hagymás növények, mint ötletes és figyelmes ajándék variációk Nőnapra

Egy közeli virágboltban vagy szupermarketben is megtalálod őket, szóval a beszerzés nem egy bonyolult feladat. Viszont az egyik legfigyelmesebb és legkedvesebb opció, ami csak az eszedbe juthat március 8-án.

Az olyan hagymás növények, mint a jácint, a nárcisz, a krókusz és a mini tulipánok csoportosan vagy egyenként is tuti nyerő választást jelenthetnek. Sőt, az esetek döntő többségében még egy díszes cserepet vagy ízléses kaspót is választhatsz melléjük, még tovább növelve így a nőnapi ajándék értékét.

Szobarózsa, ami később kiültethető a kertbe is

Elsőrendű választás olyan Hölgyek számára, akiktől nem áll távol az otthoni kertészkedés gyakorlata. A szobarózsa ugyanis a nyár beköszöntével tetszés szerint kiültethető akár az erkélyre, a teraszra, vagy mondjuk a virágos kertbe is.

Ráadásul egy a növények gondozásában gyakorlottnak számító Hölgy ismerősnek minden bizonnyal az sem lesz majd újdonság, hogyan is érdemes bánni egy ilyen növénnyel. Már csak az lesz a legfőbb kérdés, hogy melyik árnyalat mellett tedd le a voksod.

Persze a választás nagyban függ majd attól, hogy a párodnak, az egyik közeli hozzátartozódnak, a kolléganődnek, vagy egy női barátnak szeretnél egy apró, de annál figyelmesebb ajándékot adni Nőnap alkalmából.

Fokföldi ibolyával is kedvező fogadtatásra számíthatsz

Viszonylag alacsonyabb anyagi befektetést igénylő ajándék, ami cserébe egészen sokszínű módon pompázhat, és egész évben virágzik. A fokföldi ibolya lehet az idei nőnapi virágok hamisítatlan Jolly-jokere.

Pláne akkor, hogyha sikerül ráakadnod egy-egy egészen különleges árnyalatú darabra. Innentől kezdve nem is lesz kérdés, hogy le kell csapnod erre a speciális lehetőségre. Az ajándékozott fél persze minden bizonnyal örülni fog ennek az ötletnek.

Annak fényében még inkább, hogy a fokföldi ibolya még sokáig megmaradhat a maga csodás pompájában, nem túl kényes, és az év 365 napjának nagy részén tényleg a legszebb arcát mutatja.

Egy szál virág – illetve virágcsokor

Van az úgy, hogy a körülmények és az ajándékozott Hölgy ismerős stílusa és habitusa nem teszik indokolttá, hogy erőltesd a cserepes növények vonalát. Sokszor az a tuti nőnapi ajándék, ha inkább egyszerűsítesz.

Vagyis egy szál virágot, vagy pedig egy szépen megkoreografált virágcsokrot adsz át ajándék címén. Különösen annak fényében, hogy egy ügyesebb virágos olyan elképesztően esztétikus produktumokkal tud kirukkolni, hogy ihaj!

 

 

Extra ötletek a nőnapi virágok mellett vagy helyett

Be kell azt látni, hogy nem mindenkinél tudsz tarolni egy-egy virágcsokorral vagy cserepes növénnyel. Az ajándékozás igazi szépsége úgyis abban rejlik, hogy a kiszemelt Hölgy ízlésének és preferenciáinak megfelelően választasz.

Úgyhogy ennek jegyében simán gondolkozhatsz többek között a fényképes ajándékötletekben, a gravírozott figyelmességekben, vagy például az édességekben is. Hidd el, megszámlálhatatlanul sok Hölgynél ezekkel az ajándékokkal tudsz csak igazán tarolni.

Úgyhogy őszintén reméljük, hogy sikeres lesz a 2021-es nőnapi ajándék vadászatod. Drukkolunk, sok sikert a megvalósításhoz!