TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

szemelyesajandek blog

Tutira nyerő ajándékötletek Nőnapra

2021.03.04 13:01
Tutira nyerő ajándékötletek Nőnapra

Nőnapi ajándékötletek a hagyományok tisztelőinek és a nagy újítóknak, hogy a március 8-ig meglepetés tényleg kellően nagyot szóljon!

Közeleg a március 8-a, neked viszont még mindig dilemmát okoz a tökéletes nőnapi ajándék ötlete? Gond egy szál se, mindjárt segítünk választani! Egyszerűen csak olvasd végig a cikket, és válaszd ki azt a meglepetés ötletet, ami az ajándékozott Hölgy vagy Hölgyek stílusához és habitusához a leginkább passzol.

Az örök klasszikusnak számító illatos virágcsokor

Március 8-a bizony a virágárusoknál egyértelműen pirosbetűs ünnepnapnak számít. Ilyenkor a városban járva lépten-nyomon egy szál virágot, vagy éppenséggel illatos virágcsokrot szorongató urakkal lehet találkozni.

Nyilván nem véletlenül, hiszen a virágcsokor egyértelműen elsőszámú ajándékötletnek számít a jeles dátum apropóján. Hogy melyik típusú virágokban lehet gondolkodni? A választék majdhogynem végtelen, de a szobarózsa, a gerbera, a korallvirág, vagy például az orchidea mindenképp nyerő választásnak bizonyulhat.

Természetesen a cserepes növény is lehet tökéletes nőnapi ajándék

Különösen akkor, hogyha az ajándékozott fél igencsak odáig van a szebbnél szebb cserepes virágok és díszes növények látványától, illatától és tapintásától. Nem beszélve arról a szerencsés egybeesésről, ha még a gondozásukkal is előszeretettel foglalkozik.

Szóval, a cserepes növényeket előszeretettel babusgató és gondozó Hölgyek számára bátran készülhetsz ilyesfajta március 8-i meglepetéssel. A pozitív fogadtatás ugyanis majdhogynem borítékolható.

Haladó tippként pedig némi óvatos nyomozást javaslunk. Vagyis puhatold ki óvatosan, hogy akad-e bármilyen régóta áhított cserepes növény annak a személynek a kívánságlistáján, akit épp meg szeretnél lepni.

Édesszájú Hölgy ismerősöknél a csokoládé is kiváló meglepetés

Beszéltünk már virágcsokrokról és cserepes növényekről, viszont a tökéletes nőnapi ajándékötletek dimenziója ennél lényegesen kiterjedtebb. Különösen olyankor, ha egy-egy Hölgy ismerős előszeretettel fogyaszt édes nyalánkságokat.

Szóval, az ajándékozott valósággal él és hal az ínyenc csokoládé fajtákért? Nehezen tud ellenállni az igényes bonbonoknak? Netán valamilyen különleges édesség az, amit legfeljebb ünnepnapokon enged csak meg saját magának?

A Nőnapnál ideálisabb apropóra bizony még csak véletlenül sem lesz szükség! Úgyhogy nem is kell tovább keresgélned a tuti befutó ajándék variációk között. Irány a legközelebbi bolt vagy sarki közért, ahol minden bizonnyal kényelmesen gyűjtheted be a gondosan kitervelt nőnapi meglepetést.

Praktikus nőnapi ajándékötletek a pihenés és feltöltődés szellemében

Nem nehéz azt elképzelni, hogy a Hölgy ismerőseid némelyike bizony küzd némi fásultsággal, fáradtsággal és túlterheltséggel. Pláne olyankor, ha a normál hétköznapi teendőkön túl még a gyerekneveléssel kapcsolatos feladatokból is ki kell venni a részüket.

Úgyhogy mit szólsz, ha a szokásos virág és ajándék vonalhoz képest egy hangyányit kreatívra veszed a figurát? Vagyis az ajándékozott igényeihez mérten a relaxáció, a kikapcsolódás és a feltöltődés jegyében készülsz egyedi nőnapi meglepetéssel.

Mi minden jöhet szóba ennek kapcsán? Gyakorlatilag mindenféle illatgyertya, fürdősó és egyéb kényeztető kozmetikum. Aztán ott vannak még a különféle illóolajok és egyéb jótékony hatású készítmények, amelyekkel néhány órányi minőségi „énidőt” adhatsz ajándékba a közeli Hölgy ismerősöknek. Hidd el, értékelni fogják a figyelmes gesztust.

A fényképes ajándékok természetesen Nőnap alkalmából is ideálisak

Fényképes bögrék, faliórák vagy párnák pontosan olyan megjelenéssel, amit megálmodtál. Sőt, ha a nőnapi ajándékot kicsit viccesebb formában akarod átadni, gondolkodhatsz akár fényképes konyhai kötényben is.

Jó eséllyel ilyen jellegű nőnapi ajándékot úgysem kaptak még! Úgyhogy lesz majd nagy meglepetés, amikor március 8-án előrukkolsz az ajándékkal. Hajrá, sok sikert a megvalósításhoz!