TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

szemelyesajandek blog

Ezek a legnépszerűbb személyes ajándékok 2021-ben

2021.02.05 12:56
Ezek a legnépszerűbb személyes ajándékok 2021-ben

Melyik személyes és egyedi ajándékokat kedvelik a legtöbben 2021-ben, és milyen meglepetésekben érdemes gondolkodni mostanság?

Melyek azok a figyelmes, kimondottan személyes és egyedi ajándékötletek, amelyek 2021 első periódusában a legnépszerűbbek? A cikkben ezt a kérdést fogjuk részletesen megválaszolni.

Nem titkolt szándékunk néhány praktikus ötletet és inspirációt szolgáltatni arra az esetre, ha épp az ideális ajándékötlet megtalálása jelent kihívást.

Kétrétegű egyedi szájmaszk – a legkelendőbb különleges ajándék 2021-ben

Az egyedi szájmaszk egyszerre számít hasznos és kreatív ajándékötletnek. Elvégre legyünk őszinték, a szájmaszk mostanság olyannyira az átlag viselet részévé vált, mint a sapka vagy a sál.

Amellett persze, hogy egy szájmaszk képes megóvni a viselőjét az esetleges egészségügyi kockázatoktól, még kaphat egyedi designt. Pláne mosható kivitelben, két minőségi réteggel ellátva, és szorosan illeszkedve a száj és az orr környékére.

Ráadásul online megrendelhető, egyedi fényképpel és felirattal is ellátható maszkokról van szó. Ajándékozottként mindenképp elsőrendű meglepetést jelenthet.

Gravírozott LED-es plexi hangulatvilágítás

Elképesztő látványt nyújt, és teljesen új hangulatot képes teremteni gyakorlatilag a lakás bármelyik helyiségében. Nem is csoda persze ennek fényében, hogy egyre többen választják ajándékötletként is.

Az egyedileg gravírozott LED-es plexi hangulatvilágítás ráadásul bármilyen névvel, logóval kérhető, a kivitelezés ugyanis kifogástalan minőségben történik. A rétegelt falemezből kivágott dobozba helyezett, víztiszta plexi anyagú tábla ugyanis a korszerű RGB LED szalaggal egyetemben tényleg szemet gyönyörködtető látványt nyújt.

További előnye, hogy tetszés szerint akár távirányítóval is működtethető. Valentin napi, születésnapi vagy névnapi ajándékként tökéletes opciót kínál.

Fényképes bögre egyoldaldalon nyomtatott vagy panoráma kivitelben

Klasszikus, ugyanakkor megunhatatlan ajándékötletről beszélünk, ezt leszögezhetjük. Elvégre mindig jobban esik a reggeli kávét vagy teát olyan bögréből kortyolni, amiről egy hozzánk közel álló fénykép mosolyog vissza.

Nagy előny továbbá, hogy az egyoldalú nyomtatás mellett ma már a panoráma kivitel is rendelkezésre áll. Sőt, az ajándékozott egyik kedvenc fotója mellett akár egyedi felirat is kerülhet a meglepetésnek szánt bögrére.

Maga az egyedi bögre rendelés a lehető legkönnyebben működik, méghozzá egy könnyen használható online felületen. Ide egyszerűen csak fel kell tölteni a kiválasztott fotót, majd az opcionálisan elhelyezni kívánt felirattal együtt megrendelni az egyedi készítésű bögrét.

Gravírozott öngyújtó egyedi kivitelben

Ismerünk olyan személyt a közvetlen környezetünkből, aki valósággal rajong a speciális öngyújtókért? Akkor az ő esetében nem is lehet kérdés, hogy az egyedi gravírozással ellátott benzines vagy egyéb öngyújtó ideális meglepetésnek számít.

A különleges benzines vagy Zippo öngyújtó nálunk is egyértelműen a legkelendőbb meglepetések közé tartozik. Egy rendszeres dohányzó vagy szivarozó, ugyanakkor a kiegészítőire igényes személy számára ennél tökéletesebb ajándékot keresve is nehéz volna találni.

Már csak az lesz a kérdés, hogy pontosan milyen felirat kerüljön az egyedileg gravírozott öngyújtóra. Opcióként felmerülhet becenév, teljes név, kedvenc rövid idézet, vagy bármilyen más mottó is. A lényeg, hogy az ajándékozott félhez közel álló dologról legyen szó.

Igényes tollkészlet tárgyalásokhoz és üzleti megbeszélésekhez

Legyünk őszinték, igényes, elegáns és minőségi tollal szívesebben ír alá az ember egy szerződést vagy ajánlatot. A toll közvetíthet egyfajta presztízst, komolyságot és pozitív üzenetet a tulajdonosáról.

Leginkább ezzel magyarázható, hogy a rózsafa tollkészletek elképesztően népszerű ajándékötletnek számítanak. Többek között egyetemi vizsgákra készülőket, vagy az üzleti életben tevékenykedőket bármikor meglephetjük ilyen ajándékokkal. Minden bizonnyal örülni fognak a kedves gesztusnak.