TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

szemelyesajandek blog

A személyes ajándékok még Valentin napkor sem elcsépeltek

2021.01.29 12:29
A személyes ajándékok még Valentin napkor sem elcsépeltek

Személyes ajándékok és ajándékötletek, mint az idei Valentin nap tuti meglepetései, amelyektől odáig és vissza lesz a párod.

Ebben a cikkben megmutatjuk neked, miért is célszerű személyes ajándék tervezésében és átadásában gondolkodnod idén Valentin napkor.

Sőt, ezen felül adunk néhány praktikus tippet annak kapcsán is, hogy pontosan milyen egyedi, figyelmes és persze szívhez szóló meglepetésben gondolkodhatsz. Ha készen állsz, akkor segítünk hamisítatlan romantikával megtölteni február 14-ét.

 

Mitől is lesz egy ajándék igazán értékes?

Akár Valentin nap alkalmából, akár bármilyen más apropóból ajándékozol, a meglepetés értékét meghatározó tényezők nagyjából ugyanazok lesznek. Az igazán klassz ajándékok közös nevezője, hogy abszolút figyelmesek és az ajándékozott fél vágyaira fókuszálnak.

Tehát a recept viszonylag egyszerű Valentin napra is: olyan meglepetésben gondolkodj, ami kellően figyelmes, nem elcsépelt, és persze kellőképpen illeszkedik a párod ízléséhez, vágyaihoz és preferenciáihoz.

„Jó, de honnét lehet ilyesfajta ajándékokat beszerezni?” – kérdezheted most teljes joggal. Ne aggódj, ezzel a kérdéssel megyünk tovább a cikkben.

Kreatív megoldások, amelyekkel személyesebbé tehetsz bármilyen ajándékot

Hála a modern technológia korszerű vívmányainak, ma már sokféle lehetőség áll rendelkezésre ahhoz, hogy ajándékozás terén viszonylag kevés erőfeszítéssel is sikerüljön egyedi megoldást találnod.

Az egyik leginkább kézenfekvő megoldást ezen a téren a fényképes meglepetések jelentik. Gondolj csak bele, a telefonodon ezerszám sorakoznak a különféle fotók, a legtöbbjük mégsem lesz újból felhasználva.

Viszont egy fényképes bögre, egérpad, falióra, konyhai kötény vagy vászonkép egyszerre kínál különleges, egyedi és nem utolsó sorban szívhez szóló meglepetés ötletet. Nem beszélve arról, hogy benne van egy jókora adag figyelmesség is, ami többek között a hamisítatlan és örömteli Valentin napi ajándékok egyik legfontosabb összetevője.

Személyes ajándékötletek, ha meglepnéd a párod Valentin nap alkalmából

 

A metódus borzasztóan egyszerű. A kiindulási alap néhány közös   fotó rólatok, kettesben vagy társaságban, nyaralás, kirándulás,   városnézés vagy bármilyen közösen megörökített felejthetetlen   pillanat apropóján.

Ha sikerült néhány igencsak klassz fotót kerítened, akkor mondjuk a jó hírt. Az egyedi fényképes ajándék megrendeléséhez még csak   ki sem kell lépned otthonról. Elég használnod a praktikus online   tervezőt, amivel másodpercek alatt lehetsz kész bármilyen   ajándékkal.

Nincs más dolgod, mint a kiszemelt egérpad, konyhai kötény, vagy például falióra adatlapján feltölteni a fotód, majd alakítani egy kicsit design és megjelenés terén. Amennyire egyszerű maga a folyamat, olyannyira minőségi lesz maga az eredmény.

 

Igényes és minőségi személyes ajándékok napokon belül

Hogyha megvan a legszimpatikusabb Valentin napi meglepetés, és még fotót is sikerült hozzá választanod, akár véglegesítheted is a rendelésed. Persze ha szeretnéd, akkor egy tetszőleges fotóval még inkább egyedivé formálhatod a meglepetést.

Ha ezzel is megvagy, egyszerűen csak „kosárba teszed” az elkészült alkotást, és fixálod a rendelésed. A választott átvételi mód függvényében legfeljebb néhány napon kézbe is veheted az egyedi ajándékot, előkészítve ezáltal a tökéletes Valentin napi meglepetést.

Néhány praktikus ajándékozási tipp a csodás Valentin napi meglepetéshez

Mivel a Valentin nap sokak szerint közhelyes, elcsépelt szokás, ezért nem árt másfajta kontextusba helyezned. Figyelj, hogy ne kizárólag az ajándékozás körül forogjon a dolog, inkább legyen az egymásra figyelés napja.

A hétköznapi rohanás és stressz miatt sokszor úgyis indokolatlanul is háttérbe szorul a romantika. Ha csak egyetlen napra is sikerül maximálisan egymásra figyelni, azzal tagadhatatlanul is erősödhet a köztetek lévő kapocs. Hajrá, drukkolunk a megvalósításhoz!