TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

szemelyesajandek blog

Egyedileg készített szájmaszk – különleges ajándék az egészség jegyében

2021.01.16 14:59
Egyedileg készített szájmaszk – különleges ajándék az egészség jegyében

Egyedi készítésű szájmaszk ajándékba, saját fotóval, egyedi felirattal és gyors átvétellel a meglepetés és az egészség jegyében.

Egyedi szájmaszkot ajándékba, minőségi kivitelezés mellett? A cikkben nemcsak a speciális meglepetés hasznára világítunk rá, de az előkészítés, illetve a rendelés pontos menetét is meg fogjuk mutatni.

 

Tetszik vagy sem, a szájmaszk mostanra a mindennapok fontos kelléke lett

Nagyvárosokban kötelező viselet, máshol pedig az egészség megóvása végett hordják. Tetszik vagy sem, a szájmaszk mostanság olyannyira a normál viselet szerves része, mint a sapka vagy a sál.

Ha már így alakult, akkor miért ne hozhatnánk ki belőle a lehető legtöbbet? A helyett tehát, hogy nem szeretjük a maszkot, próbáljuk megfordítani a dolgot. Akár saját magunknak, akár egy-egy közeli barát vagy hozzátartozó számára könnyen varázsolhatunk ugyanis hamisítatlan ajándékot maszk formájában.

 

A minőségi szájmaszkok legfontosabb ismérvei

Mielőtt részletesen is belemegyünk az ajándék előkészítésének menetébe, előtte tegyük gyorsan tisztába az egészségügyi maszkokkal szembeni elvárásokat. A maszk legfontosabb funkciója ugyanis védelmet biztosítani a kórokozók belégzésével szemben.

Ennek érdekében a maszk anyaga, valamint a száj és orr környékén való résmentes illeszkedése kulcsfontosságú kérdés. Mindezen felül az sem árt, hogyha a maszk kifogástalan minőségű anyagból készül, ami ennek köszönhetően nem kizárólag egyszeri használatot tesz lehetővé.

Hosszabb távon jobban járunk ugyanis a mosható változatokkal, amelyek nemcsak a védelmi mechanizmus miatt, hanem a viselet kényelme és esztétikus jellege okán is előnyösebb megoldást kínálnak.

Ideális esetben a szájmaszk nem csak hasznos, de esztétikus is

 

Némi paradigmaváltással nem nehéz belátni, hogy a maszk a védelmi 

funkción túl még öltöztethet is. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy kinézetre abszolút passzoljon a stílusunkhoz, az érdeklődésünkhöz és a személyiségünkhöz.

Vagyis nem árt, hogyha a szín és design tekintetében a maszk tényleg megfelel a kívánalmaknak. Tegyük fel például, hogy egy fontos találkozóra, üzleti tárgyalásra vagy állásinterjúra vagyunk hivatalosak.

A normál öltözéken felül egyáltalán nem mindegy, hogy a rajtunk lévő maszk milyen állapotban van. No és persze ott ban 

még az ajándékozás aspektusa is. Egy ízlésesen kiválasztott, esetleg humoros vagy egyedi maszk mindenképp elsőrendű meglepetésként szolgálhat.

Egyedi szájmaszkot ajándékba – mutatjuk, miért kiváló ötlet

Valentin nap, születésnap, évforduló, névnap vagy bármilyen más apropó kapcsán fontolgatjuk az egyedi maszk beszerzésének lehetőségét? Jó hírünk van, ugyanis a kivitelezhető megoldások tárháza gyakorlatilag végtelen.

Vagyis többek között az ajándékozott kedvenc nyaralási helyszíne, városa, sport egyesülete, márkája, autója, zenekara, sorozata, színésze vagy énekese egyaránt rákerülhet az ajándékként szánt maszkra.

Ha jobban belegondolunk, ez a meglepetés tényleg ideális. Elvégre nemcsak az ajándékozott biztonságáról és egészségének védelméről gondoskodhatunk ilyen formában, hanem pluszban még egy kreatív, figyelmes, és bizonyos értelemben szívhez szóló ajándékkal is lephetjük őt meg.

Ahogy mondani szokás, két legyet ütünk egycsapásra. Most nézzük is meg, hogy lehet ezt kivitelezni a gyakorlatban.

Ennyire egyszerű megrendelned az egyedi készítésű szájmaszkot

Az egyedi szájmaszk rendelésében a legjobb, hogy még csak ki sem kell mozdulnunk hozzá. Elég felmenni a szerkesztő felületre, és feltölteni a maszkon megjeleníteni kívánt fotót. Hogyha szeretnénk, pluszban még feliratot is kérhetünk rá.

Ezt követően már csak a gumi színének a kiválasztása lesz hátra, és akár mehetünk is tovább a rendeléssel. Ha nem sietünk, még akkor sem tart majd tovább a művelet néhány percnél.